Când toată planeta și mai ales România strigă cu disperare că ne sufocăm în poluarea cu plastic, MEGA IMAGE din Cluj oferă reducere de 20% celor care poluează cu plastic!

MEGA ipocrizie!

"Mai puțin plastic, mai puțină poluare" scrie cu MEGA ipocrizie pe site-ul MEGA IMAGE...

Practic, în timp ce pe site-ul său MEGA IMAGE se laudă cu "mai puțin plastic, mai puțină poluare", în magazine oferă reduceri celor care cumpără mai mult plastic! România este codașă la reciclare. Dar oricum reciclarea plasticului NU rezolvă problema poluării cu plastic, pentru că după câteva cicluri de reciclare nu mai este bun de nimic. Doar poluează, indiferent unde ajunge și ce se întâmplă cu el. Așadar, MEGA IMAGE, după cum se vede în acest afiș, alege mai mult plastic, mai multă poluare.

site mega image mai puțin plastic mai puțină poluare

MEGA poluare!

Plasticul NU se poate recicla la nesfârșit. Se reciclează de maxim câteva ori, după care NU mai e bun de nimic dar POLUEAZĂ sute, chiar mii de ani și MEGA IMAGE oferă 20% REDUCERE la băuturile ambalate în PLASTIC?! Cât de ignoranți trebuie să fie?

MEGA nepăsare!

Un studiu realizat de către Ministerul German al Mediului a demonstrat că aproape toți copiii testați au urme de derivate din produsele de plastic în corpul lor. Unele dintre substanțele chimice găsite le-ar putea afecta sănătatea și dezvoltarea. Derivatele produselor din plastic au fost găsite în 97% din probele de sânge și urină recoltate de la un număr de 2.500 de copii testați între anii 2014 și 2017, potrivit unui studiu al Ministerului German al Mediului și al Institutului "Robert Koch".

Comisia Europeană și Parlamentul European semnalează faptul că, dacă nu reducem utilizarea plasticului de unică folosință, până în 2020 vom avea mai mult plastic decât pește în mări și oceane. Sute de studii au demonstrat că plasticul de fragmentează în particule mici (microplastic), invizibile cu ochiul liber, și poluează TOT.

Coca-Cola, Mars , Nestlé și Danone produc 6 milioane de tone de plastic anual și MEGA IMAGE îți dă 20% reducere dacă alegi să cumperi băuturi de la ei, ambalate în plastic!

Respirăm microplastic, bem microplastic, mâncăm microplastic și MEGA IMAGE oferă reducere la băuturile ambalate în PLASTIC ca să încurajeze poluarea și intoxicarea cu plastic?!

reducere poluare plastic bauturi mega image