Suntem o echipă formată din jurnaliști, ecologiști și profesioniști în domeniu. Adunăm zilnic informații și dovezi despre problemele reale legate de mediu și le prezentăm opiniei publice, 100% pentru #mediu. Fără interese ascunse! Fără jocuri murdare! Fără #GreenWashing! Fără simpatii politice! Fără menajamente față de cei care poluează!

Ne implicăm voluntar în acțiuni care au drept scop protejarea mediului înconjurător. Am demarat mai multe inițiative civice privind colectarea selectivă și reciclarea la nivelul Capitalei și sperăm să o extindem la nivel național. Vom continua să ne implicăm activ și în alte probleme legate de mediu cu dorința de a rezolva cât putem și ce putem pentru a proteja natura.

Ne propunem să informăm corect publicul larg, cu dovezi clare, cu documente și imagini, despre adevăratele motive pentru care România este pe ultimul loc la reciclare în Europa, riscând amenzi uriașe de peste 100.000 Euro pe zi și în egală măsură sperăm să convingem autoritățile publice locale responsabile să se implice cu mai multă determinare și seriozitate pentru a atinge obiectivele de colectare sortată a gunoiului menajer și reciclare conform cerințelor Uniunii Europene.