ROMÂNIA ECOLOGICĂ - UN PROIECT CIVIC 100% PENTRU #MEDIU!

Fără interese ascunse! Fără jocuri murdare! Fără GreenWashing! Fără simpatii politice! Fără menajamente față de cei care poluează cu nepăsare deși ar putea face imediat o schimbare! Acesta este proiectul "România Ecologică"!

Reprezinți o companie care poluează dar înțelege că trebuie să devină cât mai responsabilă față de mediu și este dispusă să ia măsuri importante care se pot verific și observa de către oricine? Înțelegi că marketing-ul pe subiecte de mediu poate deveni GreenWashing dacă nu este susținut de fapte concrete și verificabile cu rezultate incontestabile față de protejarea naturii? Atunci scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și putem face schimb de idei. 

În pofida abordării incisive, a materialelor critice și a semnalelor de alarmă dure pe care le publicăm, nu suntem absurzi! Convinge-ne că îți pasă cu adevărat, că ceea ce compania ta face pentru mediu este un lucru sincer față de natură și că urmăriți obținerea unor rezultate concrete și ușa noastră îți este deschisă! Avem multe idei, 100% pentru mediu!

#RomâniaEcologică