Chocolates Solé, o ciocolata eco-prietenoasă greu de egalat
În afară de gustul delicios de ciocolată pură, dat de rețeta cu ingrediente ecologice simple și mai sănătoase (cacao, zahăr brut din trestie, unt de cacao, scorțișoară, vanilie și atât), ce altceva îmi mai place la ciocolata bio Chocolates Solé? Pe scurt, pentru că este: vegană, certificată ecologic, certificată "Fairtrade", ambalată exclusiv în hârtie certificată FSC, fără gluten, fără lecitină.

Certificată ecologic, mierea "Fagurele Auriu", 100% românească, este una dintre cele mai bune opțiuni găsite în supermarket la un preț absolut rezonabil.
Certificată ecologic, mierea "Fagurele Auriu", 100% românească, este una dintre cele mai bune oferte găsite în supermarket la un preț absolut rezonabil.

Stânga: Bețișoare pentru urechi din plastic cu bumbac cultivat convențional: toxice, poluante și nereciclabile; Bumbacul convențional este una dintre cele mai tratate culturi (din agricultura intensivă) cu pesticide dăunătoare mediului înconjurător.  Dreapta: Bețișoare pentru urechi din hârtie cu mansoane 100% din bumbac organic. Ambalaj din carton reciclat și folie din hârtie semi-transparentă.
Atunci când alegi un produs în totalitate eco-prietenos alegi sănătatea, protejarea naturii și viitorul generațiilor următoare. Aceste bețișoare de urechi realizate integral din hârtie reciclată și bumbac organic este un exemplu clar că alternative prietenoase cu natura există. Dar, trebuie să înțelegem că ceea ce alegem să cumpărăm fiecare poate susține sau, dimpotrivă, poate descuraja producția și comercializarea unui produs.