Ticăloșie sistemică la Vâlcea: ani de zile au aruncat tone de deșeuri și acum, în campanie electorală, le-au acoperit cu pământ
Dezastru ecologic în Comuna Fârtățești din județul Vâlcea! Tone de deșeuri depozitate ilegal și acoperite cu pământ în mandatul primarului Nicolae Voicescu iar fiul său, Voicescu Alin, este director la Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea.
Focar de infecție și depozit ilegal de deșeuri în "curtea" Ministerului Energiei, la doi pași de Primăria Sectorului 6
Spațiul verde din spatele sediului Ministerului Energiei, situat pe Calea Plevnei undeva între numerele 137 și 139, ce ar putea fi o oază de natură sau un parc frumos, a devenit un depozit ilegal de deșeuri și un focar de infecție. Locul se află la doar 300-400 de metri de sediul Primăriei Sectorului 6, condusă actualmente de către primarul Gabriel Mutu.
Măcel în Parcul Herăstrău, arbori mari și sănătoși puși la pământ fără milă!
În plin scandal despre poluarea din capitală, sub mandatul de primar la Gabrielei Firea, în data de 4 februarie 2020 au fost efectiv măcelăriți mai mulți arbori mari, viguroși, sănătoși, crescuți în zeci de ani.
O zonă din Sectorul 4, special amenajată pentru prelevarea de apă în scopul potabilizării, este transformată într-un focar de infecție. Apa Nova, Veolia și Primăria Sectorului 4, principalele vinovate!
Imaginile acestea, surprinse de către cititorii noștri în Sectorul 4 din capitală, concentrează atât indolența companiilor private, Apa Nova și Evolia, indiferența locuitorilor din zonă, cât și incompetența autorităților statului. Începând cu Primăria Sectorului 4, Poliția Locală S4, Garda Națională de Mediu, Agenția Naționala pentru Protecția Mediului și până la Direcția de Sănătate Publică București toate sunt vinovate pentru că o zonă special amenajată pentru prelevarea de apă în scopul potabilizării este transformată într-un focar de infecție, unde oricine poate arunca sau deversa orice, chiar acolo, "sub ochii lor", pentru că nimeni nu face absolut nimic.
Sute de locuitori din Sectorul 4, în apropierea Parcului Tineretului (Parcul Lumea Copiilor) în care este amplasată Fântâna "Maria Tănase", vin  zilnic să se aprovizioneze în mod gratuit cu apă potabilă de foarte bună calitate și spun bye bye PET-uri
Fântâna "Maria Tănase" din Sectorul 4 al capitalei a fost înființată în anul 2013 pentru a o celebra pe artistă la 100 de ani de la naștere și pentru a-i îndeplini una dintre cele trei dorințe pe care aceasta le-a avut înaintea morții sale. De atunci, zilnic, sute de locuitori din apropierea Parcului Tineretului (Parcul Lumea Copiilor) în care este amplasată, vin zilnic să se aprovizioneze în mod gratuit cu apă potabilă de foarte bună calitate, extrasă de la peste 200 de metri adâncime și scutesc astfel natura de poluarea cu zeci de mii de PET-uri pe care aceștia le-ar fi cumpărat (rata de reciclare a plasticului fiind sub 5% în România), dacă nu exista fântâna "Maria Tănase" din Sectorul 4.
Primarul Misăilă C. Cristi Valentin măcelărește la începutul lunii august (2019) arborii de pe o stradă întreagă din centrul municipiului Focșani.


Primarul Misăilă C. Cristi Valentin măcelărește la începutul lunii august (2019) arborii de pe o stradă întreagă din centrul municipiului Focșani. Este vorba despre Strada Popa Șapcă, o stradă, până nu demult, plină de farmec tocmai datorită șirurilor de tei înalți, crescuți în 30 de ani, viguroși și sănătoși, cu un coronament extraordinar, care asigurau umbră și oxigen pentru locuitorii zonei.

În aceste imagini, surprinse recent pe strada Râmnicu Vâlcea din Sectorul 3, al capitalei se vede cum arborii sunt pur și simplu asfaltați.
Probabil că unul dintre cei mai ipocriți primari de sector din București este edilul din Sectorul 3 sau fals numitul "Sector Verde". Pe lângă faptul că încă din prima zi a mandatului său s-a dovedit incapabil de a pune la punct un sistem eficient și coerent de colectare sortată a deșeurilor municipale pentru reciclare, acest primar Facebook-sist, bun comunicator de teme false în mediul online, se laudă cu grija sa față de spațiile verzi din "Sectorul Verde" pe care le distruge la fel de repede precum respiră, chiar sub ochii neputincioșilor cetățeni.
Ulmii falnici de la Universitate omorâți prin "toaletare" de către incompetenții de la Primăria Capitalei. Ce spun Americanii!
Toți specialiștii de bună credință trag semnale după semnale de alarmă despre modul în care sunt "toaletați" arborii de către autoritățile publice locale. Imagini dezolante cu arbori ciuntiți găsim peste tot în țară, dar nicăieri nu-i mai rău ca în capitală. Atâta ură și dispreț față de arborii din București nu cred că s-a mai văzut vreodată în istorie. Este prăpăd!
hashtag-urile folosite de primarul Facebook-sist Robert Negoiță: #S3CeimaiBuni #Sectorul3CeimaiBuni #FiiCuNoi #NuFiGunoi #SectorulVerde
Imaginile care care ne demonstrează tot: minciunile și incompetența autorităților publice locale din Sectorul 3, grandomania primarului Robert Negoiță manifestată pe Facebook, indiferența și lipsa de un minim bun simț a cetățenilor. Dacă am exprima toate aceste lucruri într-un hashtag "la modă", am spune simplu #Romania2019!
Nu se sortează, nu se reciclează dar nici măcar nu se ridică la timp gunoiul! Este clar că după 3 ani de mandat problema gunoiului din Sectorul 5 este cu mult peste capacitatea administrativă a primarului Daniel Florea și departe de a fi rezolvată.
Nu cred că a existat nici măcar o zi sub mandatul de primar al cetățeanului Daniel Florea în care, pe străzile din Sectorul 5 al capitalei, să nu găsim mormane de gunoaie precum cel din imagine. Sectorul 5 este condus de una dintre administrațiile publice locale cele mai indiferente dar și incompetente atunci când vine vorba de gestionarea deșeurilor municipale.